Προσκλητήρια & Μπομπονιέρες Graphic Art

Το Prosklitiria-Mpomponieres.eu είναι το online δειγματολόγιο με Προσκλητήρια γάμου, προσκλητήρια βάπτισης και μπομπονιέρες της εταιρίας GraphicArt. Η Graphic Art είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία κατασκευής και παραγωγής εντύπων απο το 1993 και με 19ετή συνεχής παρουσίας στο χώρο του προσκλητηρίου γάμου και βάπτισης, της κλασσικής τυπογραφίας και του εξειδικευμένου εντύπου.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108067808.

Σταθμός μας η πρόσκληση για το γάμο σας, τη βάπτιση, τη δεξίωση και το επαγγελματικό σας έντυπο. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υψηλής αισθητικής & design με εξιδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί σαςτην πρώτη εντύπωση προς τους καλεσμένους σας για ένα τόσο ξεχωριστό γεγονός.

Με άρτιο εξοπλισμό, ειδικό τεχνικό προσωπικό, άριστη ποιότητα με αξιόπιστες εφαρμογές  μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς 
την τέλεια πρόσκληση πάχους 600gr και άνω σε μετάξι, βελούδο, δέρμα επενδεδυμένα σε ειδικά χαρτιά, εσωτερικές ή εξωτερικές φόρδες φακέλων
σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή με εκτυπώσεις ανάγλυφες, glitter, χρυσοτυπίας, βαθυτυπίαςγια να δώσει την ποιότητατου μοναδικού προσκλητηρίου, του προσκλητηρίου της αρεσκείας σας.Όλα αυτά υλοποιούνται μέσα από μία κάθετη μονάδα παραγωγής εκτύπωσης & δημιουργικού καθώς και μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με τους καλύτερους οίκους χαρτιών. Και φυσικά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για σας.